CEIP Son Ferrer

Associació de Mares i Pares

Aquesta secció pretén donar cobertura a totes les informacions que puguin sorgir de l’Associació de Pares i Mares del nostre centre, la qual treballa per potenciar la participació de les famílies al centre, fer d’interlocutura amb l’Administració local i ajudar l’equip de professorat a crear una escola el més agradable i acollidora possible.

 

Els articles més recents


Els articles més recents


MENÚ OCTUBRE

dimecres 26 de setembre de 2018 per  admin


Fulletó informatiu. Setembre 2018

dijous 13 de setembre de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, Aquí teniu el primer fulletó informatiu del curs 2018/19.Retour ligne automatique Per qualsevol dubte podeu enviar un e-mail al correu de l’escola: ceipsonferrer@educaib.eu


VOLUNTARIAT EDUCATIU

dimarts 11 de setembre de 2018 per  admin
Els membres de la comunitat educativa que vulguin entrar dins el programa de voluntariat educatiu en el document adjunt teniu tota la informació per poder treure’s el carnet.


INSCRIPCIONS MENJADOR CURS 18.19

dimarts 4 de setembre de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, Les famílies que ho desitgir poden fer l’inscripció del menjador emplenant els fulls que hi ha al taurell de secreteria i entregant-los a la cuinera o mitjançant del següent enllaç: INCRIPCIÓ MENJADOR >https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYLeXuX_inOFLc4bYYLvMKPuHxUQpWtlj8_Yfo


BEQUES NESE curs 2018-19

dimecres 29 d’agost de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, Us informam que ja han sortit publicades les Ajudes del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a l’alumnat amb Necessitat Específica de Suport Educatiu (NESE), per al curs 2018-2019. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el proper dia 27 de setembre. (...)


REUNIÓ FAMÍLIES D’ALUMNES DE 3 ANYS

dijous 9 d’agost de 2018 per  admin
Us informam que la reunió d’Inici de curs per a les famílies dels alumnes de 3 anys, amb les seves respectives tutores, es farà el divendres 7 de setembre a les 9’30h a les aules d’Infantil. Explicació del període d’adaptació i de les normes del (...)


MATERIAL ESCOLAR CURS 2018/19

dijous 9 d’agost de 2018 per  admin
Estimades famílies, Per acomiadar-mos fins el mes de setembre vos deixam els llistats de material escolar pel proper curs que varem entregar amb els informes a final de curs. Recordau que les famílies dels alumnes de Primària que s’hagin acollit al Programa de Reutilització NO han de comprar la (...)


Calendari del procés d’ escolarització pel curs 2018-19

dissabte 24 de març de 2018 per  admin
A la pàgina de la Conselleria podreu trobar tota la informació necessària per participar en el nou procés d’escolarització pel proper curs 2018-19. Hi accedireu a aquesta plana des del següent enllaç: http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806/?campa=yes


Convocatòria de vaga dia 8 de març 2018

dimecres 7 de març de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, El proper dijous 8 de març, Dia de la dona treballadora, està convocada una jornada de vaga. El centre romandrà obert per tal de garantir els serveis mínims per així poder atendre als nostres alumnes i el dret de vaga dels treballadors del centre. Vos informam també que (...)


Recordatori de dies no lectius/ recordatorio de días no lectivos

divendres 23 de febrer de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, vos recordam que d’acord al calendari pel present curs i tal i com vos varem informar al Butlleti Informatiu del mes de setembre, els propers dijous, divendres i dilluns no hi haurà classe . Enguany són considerats dies no lectius el dijous 1 de març ( Dia de les Illes (...)

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 156025

Seguir la vida del lloc ca    ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License