CEIP Son Ferrer

Associació de Mares i Pares

Aquesta secció pretén donar cobertura a totes les informacions que puguin sorgir de l’Associació de Pares i Mares del nostre centre, la qual treballa per potenciar la participació de les famílies al centre, fer d’interlocutura amb l’Administració local i ajudar l’equip de professorat a crear una escola el més agradable i acollidora possible.

 

Els articles més recents


Els articles més recents


Menu desembre

dimarts 28 de novembre de 2017 per  admin
Estimades famílies, trobareu adjunt el menú corresponent al mes de desembre. Aprofitam l’ocasió per desitjar-vos bones festes.


Menú mes de novembre

dilluns 30 d’octubre de 2017 per  admin
Benvolgudes famílies, hi trobareu adjunt el menú corresponent al mes de novembre.


Calendari escolar 1718

dimarts 17 d’octubre de 2017 per  admin
Trobareu al següent link el calendari del present curs escolar. http://weib.caib.es/Documentacio/calendari_escolar/resum_calendari_escolar_2017-18.pdf Així mateix els 3 dies no lectius escollits pel clasutre i aprovats pel Consell Escolar són : 7 desembre 5 març 30 (...)


L’Escola Informa (oct 17)

dilluns 9 d’octubre de 2017 per  admin


Plantilla de professorat per al curs 2017/2018

dilluns 18 de setembre de 2017 per  admin
1 EI-1A (3 anys) SERRA MARGALIDA BOTA SALORT 2 EI-1B (3 anys) LLUCIA JULIA 3 EI-2A (4 anys) PATRICIA OZONAS GONZALEZ 4 EI-2B (4 anys) CRISTINA FLEXAS MÈNDEZ 5 EI-3A (5 anys) BELEN TEJERO PEREZ 6 EI-3B (5 anys) ARANTXA FUENTES RUIZ 7 SUPORT + 1 infantil XUS AGUILÓ SUREDA 8 (...)


Menu setembre

dimarts 12 de setembre de 2017 per  admin
Benvolgudes famílies, vos adjuntam el menú del mes de setembre. Aprofitam per desitjar-vos un feliç curs.


Nou horari d’apertura de portes/ Nuevo horario de apertura de puertas.

dimarts 12 de setembre de 2017 per  admin
Estimades famílies: ja tenim tot preparat per rebre als nostres alumnes. Demà iniciam un nou curs i vos volem informar que com a novetat enguany obrirem les portes del centre a les 9:00h. Serà llavors quan pugueu accedir tant al pati exterior com a l’interior l’edifici. La secretaria, la (...)


Des del curs 2017-18 el nostre centre compta...

divendres 1 de setembre de 2017 per  admin
Des del curs 2017-18 el nostre centre compta amb un mestre que amb una dedicació de dues hores diàries acompanya, assessora i supervisa els 18 projectes de treball. Seguint el model sistèmic, s’ha implementat al llarg dels quatre darrers cursos una línia metodològica on l’àmbit lingüístic, el social (...)


Amb la finalitat de coordinar les accions...

divendres 1 de setembre de 2017 per  admin
Amb la finalitat de coordinar les accions formatives que tenen lloc al nostre centre, tant aquelles on participam com assistents com aquelles on col·laboram com a formadors,es va crear la figura de l’Assessor de Formació. Retour ligne automatique Aquest docent coordina les formacions externes com (...)


Des de l’Assessoria d’Aprenentatge Cooperatiu...

divendres 1 de setembre de 2017 per  admin
Des de l’Assessoria d’Aprenentatge Cooperatiu s’impulsa i supervisa la presència de l’aprenentatge cooperatiu al nostre centre. Des del curs 2010-11 el nostre centre treballa el Programa d’Aprenentatge Cooperatiu que inclou tres àmbits:Retour ligne manuel La cohesió dels grups.Retour ligne manuel (...)

Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 129290

Seguir la vida del lloc ca    ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License