CEIP Son Ferrer

Tatami nou per a la sala de psicomotricitat

dilluns 4 de febrer de 2013 per  admin

Benvolgudes famílies:

Com us vàrem informar, el passat mes d’agost la sala de psicomotricitat de la nostra escola patí una inundació que va fer malbé gran part del material que tenim a l’aula on els infants d’educació infantil i primer cicle fan psico.

Durant aquests dos primers trimestres, hem hagut de netejar la sala, llançar el material obsolet o danyat, i cercar tots els recursos disponibles per millorar aquest espai tan important.

L’AMPA de la nostra escola, gràcies a les col·laboracions de les famílies i a diferents activitats organitzades per recaptar diners, ha aconseguit dotar la sala d’un tatami nou i, properament, és la seva intenció adquirir material nou per substituir el que es va fer malbé.

Paral·lelament, la direcció del centre està fent una sèrie de gestions amb la Direcció General de Planificació i Centres de la Conselleria amb la finalitat que el nostre centre es beneficiï de material nou proporcionat pel departament corresponent.

Aprofitam aquest espai per agrair a l’AMPA el seu esforç i la seva dedicació per l’escola.

Us deixam unes fotos per a què pugueu veure com ha quedat la sala.

Salutacions cordialsCarpeta

Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 680 /

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Associació de Mares i Pares  Seguir la vida del lloc Informacions d’interès de l’AMPA   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License