CEIP Son Ferrer

Festa de Sant Antoni

dimarts 13 de gener de 2015 per  admin

Benvolguts membres de la comunitat educativa:

El divendres 16 de gener encendrem els foguerons per celebrar la festa de Sant Antoni. Tots els familiars dels nostres alumnes estau convidats a participar en aquesta festa.

A les 12:15 hores s’obriran les portes de l’escola i tendrem preparat el foc en bidons per torrar.

A partir del divendres 9, podreu comprar els tiquets per les bosses de la torrada al preu de 5 €, a l’AMPA, de 9:00 a 9:30 i de 16:00 a 18:00 hores fins al DIMECRES 14, darrer dia que es posaran a la venda. 

Els alumnes podran venir vestits de vermell i negre per ambientar la festa. Per a un millor control i organització es prega als pares dels alumnes d’Educació Infantil i primer de primària, passeu a recollir els vostres infants a l’aula abans d’anar a torrar. Els alumnes de 2n fins a es recolliran a les files.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració, imprescindible per a la bona organització d’aquesta festa i us desitjam una bona torrada de Sant Antoni. Així mateix, us recordam que la recaptació anirà destinada al viatge d’estudis.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 395 /

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió de festes   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License