CEIP Son Ferrer
Arrel de la web > Novetats > Novetats

Novetats

Aquesta secció està pensada per estar informat en tot moment! Hi podreu trobar les darreres novetats per conèixer les darreres notícies de la nostra escola.

Articles d’aquesta secció


REUNIÓ FAMÍLIES D’ALUMNES DE 3 ANYS (Novetats informatives)

dijous 9 d’agost de 2018 per  admin
Us informam que la reunió d’Inici de curs per a les famílies dels alumnes de 3 anys, amb les seves respectives tutores, es farà el divendres 7 de setembre a les 9’30h a les aules d’Infantil. Explicació del període d’adaptació i de les normes del (...)


MATERIAL ESCOLAR CURS 2018/19 (Material Escolar Curs 2018/2019)

dijous 9 d’agost de 2018 per  admin
Estimades famílies, Per acomiadar-mos fins el mes de setembre vos deixam els llistats de material escolar pel proper curs que varem entregar amb els informes a final de curs. Recordau que les famílies dels alumnes de Primària que s’hagin acollit al Programa de Reutilització NO han de comprar la (...)


Calendari del procés d’ escolarització pel curs 2018-19 (Novetats informatives)

dissabte 24 de març de 2018 per  admin
A la pàgina de la Conselleria podreu trobar tota la informació necessària per participar en el nou procés d’escolarització pel proper curs 2018-19. Hi accedireu a aquesta plana des del següent enllaç: http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806/?campa=yes


Convocatòria de vaga dia 8 de març 2018 (Novetats informatives)

dimecres 7 de març de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, El proper dijous 8 de març, Dia de la dona treballadora, està convocada una jornada de vaga. El centre romandrà obert per tal de garantir els serveis mínims per així poder atendre als nostres alumnes i el dret de vaga dels treballadors del centre. Vos informam també que (...)


Recordatori de dies no lectius/ recordatorio de días no lectivos (Novetats informatives)

divendres 23 de febrer de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, vos recordam que d’acord al calendari pel present curs i tal i com vos varem informar al Butlleti Informatiu del mes de setembre, els propers dijous, divendres i dilluns no hi haurà classe . Enguany són considerats dies no lectius el dijous 1 de març ( Dia de les Illes (...)


Menú mes de març (Novetats informatives)

divendres 23 de febrer de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, trobareu adjunt el menu del nostre menjador corresponent al mes de març.


El blog de la nostra escola (Novetats informatives)

dijous 1 de febrer de 2018 per  admin
Tots aquells visitants d’aquesta web que cerquin informació pedagògica del nostre centre, vos convidam a visitar el nostre blog on trobareu informacions sobre totes les propostes de les diferents aules. http://blogdesonferrer.blogspot.com.es/


Menú mes de febrer (Novetats informatives)

dimecres 31 de gener de 2018 per  admin
Benvolgudes famílies, posam a la vostra disposició aquí el menú del menjador escolar corresponent al mes de febrer. Salutacions cordials.


Menu del mes de gener. (Novetats informatives)

dijous 28 de desembre de 2017 per  admin
Benvolgudes famílies, hi trobareu adjunt el menú corresponent al mes de gener. Esperam que sigui del vostre interès. L’Equip Directiu


Simulacre d’incendis (Novetats informatives)

dilluns 4 de desembre de 2017 per  admin
Benvolgudes famílies, en les properes setmanes, tal i com estableix la normativa, durem a terme al nostre centre un Simulacre d’Emergència. L’Equip (...)


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 129290

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Novetats   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License