CEIP Son Ferrer
Arrel de la web > Comissions del centre > Comissions del centre

Comissions del centre

Articles d’aquesta secció


Festa de Carnestoltes (Comissió de festes)

dijous 5 de febrer de 2015 per  admin
Benvolguts pares i mares: Aquest curs la nostra escola celebra 25 anys, i és una oportunitat única per fer una rueta al voltant de la nostra escola. Així, divendres dia 13 de febrer, tots els nins i nines de l’escola faran un recorregut al voltant del perímetre de l’escola a les 10 hores. Sortirem (...)


Festa de Sant Antoni (Comissió de festes)

dimarts 13 de gener de 2015 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: El divendres 16 de gener encendrem els foguerons per celebrar la festa de Sant Antoni. Tots els familiars dels nostres alumnes estau convidats a participar en aquesta festa. A les 12:15 hores s’obriran les portes de l’escola i tendrem preparat el (...)


Concert de Nadal (Comissió de festes)

divendres 12 de desembre de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquí teniu, a la vostra disposició, la circular informativa del concert de Nadal d’aquest curs. Com ve essent habitual, el concert se celebrarà el darrer dia del trimestre (dia 22 de desembre) a l’església de Son Ferrer. Es dividirà el concert en dos torns (educació infantil i (...)


Acta de constitució de la Junta de delegats i delegades per al curs 2014/2015 (Junta de delegats i delegades)

dilluns 17 de novembre de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Una vegada més les eleccions generals han conclòs a l’escola i amb el final d’aquest procés democràtic podem fer públics els resultats! D’aquesta manera, la Junta de delegats i delegades d’aquest curs queda configurada segons el document adjunt. Volem donar l’enhorabona a tots (...)


Més aules digitalitzades! (Comissió de TIC)

dimarts 21 d’octubre de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Durant aquest mes el nostre centre ha dotat de tres pissarres projectores, tres ordinadors de taula i tres equips d’altaveus, la qual cosa ha permès que tota l’etapa d’educació infantil disposi d’una plena digitalització. Actualment, doncs, el nostre centre ha aconseguit dotar (...)


Agermanament d’aules (Comissió de convivència)

dimarts 21 d’octubre de 2014 per  admin
Una vegada més, i amb l’objectiu de promoure una bona convivència al nostre centre, s’ha proposat dur a terme el projecte Agermanament d’aules​, el qual té com a propòsit que dues aules intercanviïn durant tot el curs idees, propostes, activitats,... Es tracta d’ajuntar dos grups (un dels (...)


Eleccions generals a l’escola! (Comissió de convivència)

dimarts 21 d’octubre de 2014 per  admin
El CEIP Son Ferrer engega la seva pròpia campanya electoral!!! Amb l’objectiu de fer partícips als nostres alumnes del que representen unes eleccions, la junta de delegats i delegades del curs 2014/2015 es constituirà seguint un autèntic procés electoral (primàries, propaganda electoral, mítings, (...)


Resultats de les proves d’avaluació diagnòstica del curs 2012/2013 (Comissió d’avaluació diagnòstica)

dimarts 4 de juny de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: La setmana del 6 al 10 de maig, els alumnes de 4t d’educació primària varen dur a terme les proves d’avaluació diagnòstica, les quals ens resulten de gran utilitat per conèixer el rendiment acadèmic dels nostres alumnes en relació a les diferents (...)


Recaptació total dels berenars TIC del curs (Comissió de TIC)

dimarts 28 de maig de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: Us informam que, gràcies a la participació de mestres, famílies i alumnes, el nostre centre ha recaptat un total de 1045,90 €, els quals s’han destinat a l’adquisició de nou material informàtic per al centre. Gràcies a aquests berenars hem pogut renovar, concretament, quatre (...)


Concurs d’scrabble a Calvià (Comissió de biblioteca)

divendres 3 de maig de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: El passat 23 d’abril, coincidint amb el dia del llibre, el municipi de Calvià, a través de la seva xarxa de biblioteques, organitzà un concurs d’scrabble en el qual participaren representants dels alumnes de les diferents escoles de primària del municipi. El resultat fou molt (...)


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 91379

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions del centre   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License