CEIP Son Ferrer
Inici > Comissions i Assessories del centre > Comissió de medi ambient > Comissió de medi ambient

Comissió de medi ambient

La comissió de medi ambient del nostre centre potencia tota la tasca que, des de l’escola, es duu a terme al voltant del reciclatge, l’estalvi d’aigua i energia, el foment d’actituds responsables i el treball cap a un model de societat cada cop més sostenible. Per tots aquests motius, el CEIP Son Ferrer és un centre ecoambiental i, com a tal, participa al programa de la Conselleria d’Educació i Cultura i la Conselleria de Medi Ambient, a més a més de col·laborar, també, amb Mallorca Recicla (Consell de Mallorca).

 

Articles d’aquesta secció


El nostre centre és ECOAMBIENTAL! (Comissió de medi ambient)

dijous 16 de febrer de 2012 per  admin
El CEIP Son Ferrer és, des del curs 2010-2011, un centre ecoambiental. Això significa que tota la comunitat educativa de la nostra escola es compromet a vetllar per la cura del medi ambient i la sostenibilitat del nostre entorn. El reciclatge, (...)


La comissió de medi ambient en marxa... (Comissió de medi ambient)

diumenge 20 de novembre de 2011 per  admin
La comissió de medi ambient ha iniciat, des de principi de curs, tot una sèrie d’activitats amb l’objectiu de fomentar actituds responsables i encaminades a la construcció d’una ciutadania respectuosa amb el nostre bé més preuat: el medi ambient. Així, s’ha dut a terme (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió de medi ambient   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License