Warning: Illegal string offset 'lang' in /home/evk/webapps/ceipsonferrer/spip/plugins/auto/ckeditor-spip-plugin/ckeditor_fonctions.php on line 319

Warning: Illegal string offset 'statut' in /home/evk/webapps/ceipsonferrer/spip/plugins/auto/ckeditor-spip-plugin/ckeditor_fonctions.php on line 360

Warning: Illegal string offset 'statut' in /home/evk/webapps/ceipsonferrer/spip/plugins/auto/ckeditor-spip-plugin/ckeditor_fonctions.php on line 361

Warning: Illegal string offset 'statut' in /home/evk/webapps/ceipsonferrer/spip/plugins/auto/ckeditor-spip-plugin/ckeditor_fonctions.php on line 361
CEIP Son Ferrer
Arrel de la web > Comissions i Assessories del centre > Comissió de festes > Comissió de festes

Comissió de festes

La comissió de festes del nostre centre, integrada per representants del professorat, i coordinada per na Carol Ferrer, és l’encarregada de gestionar, organitzar, supervisar i avaluar les festes que se celebren a l’escola, en col·laboració amb l’equip directiu i amb l’AMIPA, si s’escau.

Les festes constitueixen, doncs, una oportunitat per treballar nombrosos objectius i continguts, al mateix temps que implicam les famílies en tasques d’organització i gestió, fent-les partícips del dia a dia al centre i motivant l’alumnat a partir d’elements lúdics i festius.

Les festes que es treballen pràcticament cada curs són: bunyolada a educació infantil; nadales a l’església i per als infants de l’escoleta; Torrada popular per Sant Antoni; dia de la Pau; Carnestoltes i sa Jaia Corema; Setmana cultural; Sant Jordi; festa de fi de curs.

Articles d’aquesta secció


Festa de Carnestoltes (Comissió de festes)

dijous 5 de febrer de 2015 per  admin
Benvolguts pares i mares: Aquest curs la nostra escola celebra 25 anys, i és una oportunitat única per fer una rueta al voltant de la nostra escola. Així, divendres dia 13 de febrer, tots els nins i nines de l’escola faran un recorregut al voltant del perímetre de l’escola a les 10 hores. Sortirem (...)


Festa de Sant Antoni (Comissió de festes)

dimarts 13 de gener de 2015 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: El divendres 16 de gener encendrem els foguerons per celebrar la festa de Sant Antoni. Tots els familiars dels nostres alumnes estau convidats a participar en aquesta festa. A les 12:15 hores s’obriran les portes de l’escola i tendrem preparat el (...)


Concert de Nadal (Comissió de festes)

divendres 12 de desembre de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquí teniu, a la vostra disposició, la circular informativa del concert de Nadal d’aquest curs. Com ve essent habitual, el concert se celebrarà el darrer dia del trimestre (dia 22 de desembre) a l’església de Son Ferrer. Es dividirà el concert en dos torns (educació infantil i (...)


Feim un cuc gegant! (Comissió de festes)

dijous 17 de novembre de 2011 per  admin
Aquest curs, el tema de la setmana cultural del nostre centre gira al voltant dels rècords Guiness! Aquest tema ens permet introduir elements motivadors de forma continuada en el nostre dia a dia, enfocant les tasques com a reptes personals i grupals a superar! Aprofitant que dia 17 de novembre (...)


Les darreres festes celebrades a l’escola (Comissió de festes)

divendres 5 d’agost de 2011 per  admin
Aquí teniu alguns enllaços perquè pugueu veure com celebram les festes al CEIP Son Ferrer... Dia de la Pau 2011 Setmana Cultural 2011 (tema Móns fantàstics) Festa de fi de curs


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 156025

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió de festes   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License