CEIP Son Ferrer
Inici > Projectes de centre > Programa d’educació viària > Programa d’educació viària

Programa d’educació viària

El nostre centre planifica i organitza juntament amb el servei de policia de l’Ajuntament de Calvià, un programa d’educació viària destinat a tots els infants de la nostra escola, des de 3 anys fins a de primària.

Els objectius d’aquest programa estan fortament relacionats amb la seguretat viària, tant del vianant com del ciclista, posant l’èmfasi en la prevenció i presentant el policia local com una figura de proximitat que dóna resposta als problemes quotidians de la societat.

Les activitats previstes per a cada tram d’edat són les següents:

  • Educació infantil: sessió pràctica de formació com a vianant amb simulacions reals i un circuit de tricicles. Es tracta que els infants coneguin les normes bàsiques a l’hora de travessar un carrer (pas de vianants, senyals bàsiques,...)
  • 1r i 2n cicle d’educació primària: sortida pel barri a fi de conèixer els punts més conflictius relacionats amb la seguretat viària i sessió teòrica introductòria al voltant dels senyals bàsics i les normes de circulació per al vianant.
  • d’educació primària: sessió teòrica al voltant dels senyals bàsics i les normes de circulació per al ciclista, i visita a les dependències de la policia local i el parc infantil de trànsit amb simulacions reals de com transitar correctament amb bicicleta.
  • d’educació primàriasessió teòrica al voltant dels senyals bàsics i les normes de circulació per al ciclista, i sortida en bicicleta per la zona escortats per la policia local.

Articles d’aquesta secció


Dates del programa d’educació viària (Programa d’educació viària)

dilluns 10 de març de 2014 per  admin
Estimades famílies: Aquí teniu a la vostra disposició les dates del programa d’educació viària que organitza el nostre centre en col·laboració amb el servei de policia de l’Ajuntament de Calvià. Aquest programa té com a objectiu conscienciar els infants en la importància d’una bona conducta cívica en (...)


IB3 visita la nostra escola en el marc del programa d’educació viària! (Programa d’educació viària)

dimarts 9 d’octubre de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies: El passat dilluns 8 d’octubre, la classe de 4t A de la nostra escola fou protagonista del programa d’IB3 televisió, LA MIRADA. Els infants d’aquesta classe de segon cicle feren un simulacre d’una classe d’educació viària perquè els habitants de les (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Projectes de centre  Seguir la vida del lloc Programa d’educació viària   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License