CEIP Son Ferrer
Arrel de la web > Projectes de centre > Programa d’informàtica > Programa d’informàtica

Programa d’informàtica

El nostre centre desenvolupa, ja fa una sèrie de cursos, un programa d’informàtica destinat a tot l’alumnat del centre, des de 3 anys fins a 6è de primària. Les característiques d’aquest programa són les següents:

  • Educació infantil: el mestre de suport de l’etapa i cap d’estudis del centre, fa la informàtica als nins i nines d’aquesta etapa. Es duen a terme desdoblaments setmanals de manera que cada nin/a fa informàtica cada quinze dies, amb un programari adaptat i seguint la temàtica que en aquell moment es treballa a classe. Els nins i nines de 3 anys s’incorporen de 5 en 5 durant el primer trimestre per aprendre a manejar el ratolí i, un cop ja dominen la tècnica de control bàsica, s’incorpora la meitat del grup.
  • 1r cicle d’educació primària: els nins i nines de primer i segon duen a terme un desdoblament setmanal d’informàtica combinat amb un taller d’estimulació del llenguatge i reforç del català oral impartit per la mestra d’audició i llenguatge. D’aquesta manera, cada quinze dies tots els alumnes van a l’aula d’informàtica amb el seu tutor/a i duen a terme activitats adaptades a la seva edat.
  • 2n cicle d’educació primària: totes les aules del 2n cicle de primària disposen de pissarra digital interactiva, així com de dos carrets amb ordinadors portàtils per a ús de l’alumnat. A més a més, també duen a terme un desdoblament setmanal d’informàtica combinat amb un taller de llenguatge i reforç de la llengua oral, organitzat pel mestre +1 de primària.
  • 3r cicle d’educació primària: ben igual com al 2n cicle, les aules de 5è i 6è de primària també disposen, totes elles, de pissarra digital interactiva, així com d’ordinadors portàtils a disposició de tot l’alumnat. Es treballa mitjançant aquesta eina a totes les àrees, a través de programari específic i pensat per a infants d’aquestes edats.

Articles d’aquesta secció


Pàgines web d’interès (Programa d’informàtica)

dimarts 18 d’octubre de 2011 per  admin
Estimades famílies: Us deixam a la vostra disposició una sèrie de pàgines web d’interès per treballar a casa. Pàgines web d’interès per infants i joves Gràcies!


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 89428

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Projectes de centre  Seguir la vida del lloc Programa d’informàtica   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License