CEIP Son Ferrer
Inici > La nostra escola > Qui som? > Qui som?

Qui som?

El centre CEIP Son Ferrer compta amb una plantilla de 31 professors i professores: vuit especialistes d’educació infantil, 12 especialistes d’educació primària, tres mestres d’anglès, una mestra de música, dos mestres d’educació física, una mestra de religió, dues mestres de pedagogia terapèutica, una mestra d’atenció a la diversitat i una mestra d’audició i llenguatge. A més a més, un cop cada setmana, el nostre centre compta amb una orientadora i una treballadora social, les quals s’encarreguen de vetllar pels infants amb necessitats educatives especials o amb especial risc social.

Finalment, cal esmentar que el centre compta amb una plantilla rica i variada de personal no docent: na Rosa, la nostra conserge, n’Inés, la nostra auxiliar administrativa, el personal de neteja i el personal del menjador.

Articles d’aquesta secció


Plantilla de professorat per al curs 2017/2018 (Qui som?)

dilluns 18 de setembre de 2017 per  admin
1 EI-1A (3 anys) SERRA MARGALIDA BOTA SALORT 2 EI-1B (3 anys) LLUCIA JULIA 3 EI-2A (4 anys) PATRICIA OZONAS GONZALEZ 4 EI-2B (4 anys) CRISTINA FLEXAS MÈNDEZ 5 EI-3A (5 anys) BELEN TEJERO PEREZ 6 EI-3B (5 anys) ARANTXA FUENTES RUIZ 7 SUPORT + 1 infantil XUS AGUILÓ SUREDA 8 ½ PT (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc La nostra escola  Seguir la vida del lloc Qui som?   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License