CEIP Son Ferrer
Inici > Novetats > Racó pedagògic > Racó pedagògic

Racó pedagògic

Benvolgudes famílies:

Aquesta secció anomenada <racó pedagògic> té com a objectiu compartir amb vosaltres un espai de reflexió al voltant de temes que ens preocupen, sobre els quals demanau sovint informació i que pensam que han de ser explicats per part de l’escola per tal que entengueu la nostra filosofia i la nostra manera d’entendre l’educació.

Tenim un projecte global d’escola, creiem en ell i aixi us ho volem transmetre. Esperam que els articles que pengem en aquesta secció us resultin útils per entendre aquest projecte en el qual vosaltres també hi teniu un paper fonamental.

Gràcies per la vostra col·laboració

Articles d’aquesta secció


Finalistes al Premi d’Acció Magistral (Racó pedagògic)

dimarts 5 d’agost de 2014 per  admin
Extracte de la notícia publicada avui, 5 d’agost de 2014, al diari Ara Balears: <Dos projectes d’educació en valors, un del col·legi Son Ferrer (Calvià, Mallorca) i l’altre de l’institut Xarc (Santa Eulària des Riu, Eivissa) han estat seleccionats finalistes autonòmics del Premi a l’Acció (...)


Enquestes d’autoconeixement per a famílies (Racó pedagògic)

dimarts 1 d’abril de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Us deixam a la vostra disposició un enllaç a una pàgina web de la Generalitat de Catalunya en la qual podeu trobar diferents enquestes d’autoconeixement per a què conegueu les vostres estratègies parentals i pugueu reflexionar envers aquest (...)


Bibliopares (Racó pedagògic)

dimarts 1 d’abril de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Us deixam a la vostra disposició un enllaç a una biblioteca virtual per a famílies. Hi podeu trobar enllaços a diferents articles de reflexió, vídeos i consells sobre l’educació dels vostres infants i alternatives per al temps d’oci. (...)


Trobada de Consells Escolars estatals (Racó pedagògic)

dijous 27 de març de 2014 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: Ja fa una sèrie de cursos, la nostra escola va iniciar un viatge apassionant. La innovació es convertí en el nostre principal referent i, de mica en mica, anem avançant cap a una escola més inclusiva, acollidora, oberta a les famílies,... No és un (...)


Un model d’escola transparent (Racó pedagògic)

dimarts 30 d’abril de 2013 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: Per primera vegada, el nostre centre durà a terme, dimarts 30 d’abril, una jornada de portes obertes per donar a conèixer a les famílies interessades a escolaritzar el seu fill a l’escola les característiques i la nostra filosofia pedagògica. Per a (...)


Jornada sobre aprenentatge cooperatiu al CEP d’Inca (Racó pedagògic)

dissabte 27 d’abril de 2013 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: El passat dimecres 24 d’abril, tres mestres de la nostra escola (Antònia Matas, Gaby Spano i Noelia Orellana) feren una ponència sobre aprenentatge cooperatiu al CEP d’Inca, en el marc d’una trobada amb altres centres que apliquen aquesta metodologia. (...)


Recursos per a treballar a casa a partir de les TIC (Racó pedagògic)

dimarts 26 de febrer de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: La nostra escola fa una aposta decidida per la implantació de les TIC a totes les etapes educatives, duent a terme sessions setmanals d’informàtica a tots els cicles, estenent la digitalització a l’etapa d’educació infantil, adquirint nou material, o, fins i tot, organitzant (...)


Els deures i les seves implicacions pedagògiques (Racó pedagògic)

dijous 14 de febrer de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: A continuació us deixam per a la vostra lectura el primer article del nostre racó pedagògic. Es tracta d’un article que reflexiona al voltant dels deures com a estratègia pedagògica i com a recurs per a l’aprenentatge. Aquest article reflecteix la nostra línia, per la qual (...)


10 alternatives als deures per a treballar per competències (Racó pedagògic)

dimarts 10 de setembre de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: Continuant amb el nostre racó pedagògic, us facilitam l’enllaç a un article que gira al voltant d’allò que podem fer a casa per treballar les competències bàsiques, com a alternativa als tradicionals deures escolars. Us animam a agafar idees i posar-les en pràctica amb els (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Novetats  Seguir la vida del lloc Racó pedagògic   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License