CEIP Son Ferrer
Inici > Comissions i Assessories del centre > Comissió de biblioteca > Comissió de biblioteca

Comissió de biblioteca

La comissió de biblioteca i normalització lingüística pretén garantir l’oferta d’un espai de qualitat per al foment de l’hàbit lector, al mateix temps que es potencia l’adquisició de la nostra llengua i del procés de lectoescriptura.

Per tal d’assolir aquests objectius, comptem amb la col·laboració de la coordinadora de la comissió i mestra d’anglès, Cristina Rivas, amb el suport de na Mª Luz, mestra de primària i col·laboradora en les tasques de gestió de la biblioteca.

Articles d’aquesta secció


Concurs d’scrabble a Calvià (Comissió de biblioteca)

divendres 3 de maig de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: El passat 23 d’abril, coincidint amb el dia del llibre, el municipi de Calvià, a través de la seva xarxa de biblioteques, organitzà un concurs d’scrabble en el qual participaren representants dels alumnes de les diferents escoles de primària del municipi. El resultat fou molt (...)


Maletes viatgeres! (Comissió de biblioteca)

dilluns 24 d’octubre de 2011 per  admin
Us agrada viatjar? I la lectura? Doncs, a l’escola hem juntat aquestes dues meravelloses accions i hem creat les nostres maletes viatgeres! Es tracta d’unes bosses plenes de llibres fantàstics que passen per les aules amb la finalitat de deixar els seus llibres en (...)


Com podem motivar els nostres infants envers la lectura? (Comissió de biblioteca)

dijous 20 d’octubre de 2011 per  admin
Pares i mares!Sabíeu que la lectura és la principal eina per poder accedir a la resta d’aprenentatges? Sabeu que l’hàbit lector es promou des de casa? Doncs per això, i molt més, aquí us deixam un document força interessant per motivar els vostres fills/es envers la lectura. Clicau l’enllaç per (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió de biblioteca   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License