CEIP Son Ferrer
Inici > Comissions i Assessories del centre > Comissió de TIC > Comissió de TIC

Comissió de TIC

La comissió de TIC del nostre centre és l’òrgan encarregat de vetllar pel bon funcionament de tots els aparells de tipus informàtic o audiovisual amb què compta l’escola.

A més a més, aquesta comissió s’encarrega del funcionament general dels blogs d’aula i de cicle, de les petites reparacions a nivell informàtic i de la dinamització i ús de les pissarres digitals interactives que té l’escola a la seva disposició.

Aquesta comissió també és l’encarregada de documentar visualment la nostra manera de fer feina, així com els esdeveniments i actes més significatius que se celebren al centre.

Els coordinadors d’aquesta comissió són en Miquel Àngel Pou i en Mateu Forteza.

Articles d’aquesta secció


Més aules digitalitzades! (Comissió de TIC)

dimarts 21 d’octubre de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Durant aquest mes el nostre centre ha dotat de tres pissarres projectores, tres ordinadors de taula i tres equips d’altaveus, la qual cosa ha permès que tota l’etapa d’educació infantil disposi d’una plena digitalització. Actualment, doncs, el nostre centre ha aconseguit dotar (...)


Recaptació total dels berenars TIC del curs (Comissió de TIC)

dimarts 28 de maig de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: Us informam que, gràcies a la participació de mestres, famílies i alumnes, el nostre centre ha recaptat un total de 1045,90 €, els quals s’han destinat a l’adquisició de nou material informàtic per al centre. Gràcies a aquests berenars hem pogut renovar, concretament, quatre (...)


Recursos per treballar a casa a partir de les TIC (Comissió de TIC)

dimecres 21 de desembre de 2011 per  admin
Benvolgudes famílies: La Conselleria ens ha enviat una compilació de recursos per treballar a partir de les TIC. Són recursos molt interessants per aprendre les llengües i molt motivadors. Us recomanam que els utilitzeu a casa com a eina per afavorir i potenciar l’aprenentatge dels vostres (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió de TIC   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License