CEIP Son Ferrer
Arrel de la web > Comissions i Assessories del centre > Comissió de convivència > Comissió de convivència

Comissió de convivència

La convivència als centres educatius esdevé, cada cop, una preocupació creixent en l’àmbit de les societats occidentals, per la qual cosa cada centre escolar ha de disposar d’una comissió de convivència encarregada de vetllar per un ambient el més positiu possible, en el qual alumnes, professorat, famílies i personal no docent, visquin en un context d’harmonia, respecte i solidaritat.

En aquesta línia, el nostre centre garanteix aquesta convivència a través de la comissió destinada a tal efecte, la qual, no només sanciona determinades conductes inadequades, sinó que, sobretot, proposa, reflexiona i posa l’èmfasi en la prevenció.

Aquesta comissió de convivència està formada per n’Azucena, la directora del centre, representants del professorat i una representant de les famílies. El diàleg i l’intercanvi de punts de vista és l’eina bàsica a partir de la qual es constitueix aquesta comissió.

Articles d’aquesta secció


Agermanament d’aules (Comissió de convivència)

dimarts 21 d’octubre de 2014 per  admin
Una vegada més, i amb l’objectiu de promoure una bona convivència al nostre centre, s’ha proposat dur a terme el projecte Agermanament d’aules​, el qual té com a propòsit que dues aules intercanviïn durant tot el curs idees, propostes, activitats,... Es tracta d’ajuntar dos grups (un dels (...)


Eleccions generals a l’escola! (Comissió de convivència)

dimarts 21 d’octubre de 2014 per  admin
El CEIP Son Ferrer engega la seva pròpia campanya electoral!!! Amb l’objectiu de fer partícips als nostres alumnes del que representen unes eleccions, la junta de delegats i delegades del curs 2014/2015 es constituirà seguint un autèntic procés electoral (primàries, propaganda electoral, mítings, (...)


Cadena de favors per aconseguir la pau (Comissió de convivència)

dimecres 25 de gener de 2012 per  admin
Actua localment, pensa globalment. Aquest és el missatge que dia a dia intentam treballar a les nostres aules a fi d’aconseguir la pau, un valor universal sovint analitzat, únicament, des de la perspectiva de la no violència. La pau, per a nosaltres, és ajudar un amic a aixecar-se, és respectar les (...)


Visita al Parlament de les Illes Balears (Comissió de convivència)

dimecres 30 de novembre de 2011 per  admin
En el marc del programa d’UNICEF per eradicar la fam al món, tres nins i nines de la nostra escola (en Javi de 2n A, na Claudia D. de 3r A i na Venezia de 6è B) visitaren el Parlament de les Illes Balears, amb la companyia de n’Azucena, la nostra directora. Allà, feren una intervenció davant els (...)


Mediació escolar (Comissió de convivència)

dissabte 27 d’agost de 2011 per  admin
Durant el curs 2010-2011, la comissió de convivència ha posat en marxa, amb molta il·lusió i esforç, el projecte de mediació escolar, el qual té com a objectiu possibilitar que els propis infants gestionin els conflictes d’una manera autònoma. Volem agrair la col·laboració de tots (...)


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 156027

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió de convivència   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License