CEIP Son Ferrer
Inici > Projectes de centre > Projectes de centre

Projectes de centre

Articles d’aquesta secció


Des del curs 2016-17 el nostre centre... (CEIP SON FERRER, CENTRE PIP)

dimarts 1 de novembre de 2016 per  admin
Des del curs 2016-17 el nostre centre participa del Pla d’Innovació Pedagògica gestionat per laConselleria d’Educació. Hi trobareu adjunt el projecte amb el que vàrem ser seleccionats.


Dates del programa d’activitats esportives per al curs 2014/2015 (Programa d’activitats esportives)

dimarts 2 de juny de 2015 per  admin
Estimades famílies: Les dates de les activitats esportives planificades per al curs escolar 2014/2015 són les següents: Natació escolar: 10 dimarts del 3r trimestre (primer cicle d’educació primària)Vela:3r A: 11 de juny 3r B: 12 de juny 4t A: 3 de juny 4t B: 5 de juny Piragüisme:5è A: 11 de (...)


Receptació darrer berenar solidari del curs (Programa de berenars solidaris)

dijous 21 de maig de 2015 per  admin
Benvolgudes famílies: Us informam que el passat divendres 15 de maig, el nostre centre, gràcies a la col·laboració d’una gran part de la comunitat educativa, aconseguí recaptar 331,50€. Aquests diners es destinaran, íntegrament, a l’ONG Ensenyants solidaris, amb la qual mantenim una estreta (...)


Recaptació solidària berenar per Nepal (Programa de berenars solidaris)

dimarts 5 de maig de 2015 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: El passat dijous 30 d’abril, el nostre centre organitzà un berenar solidari d’ajuda a Nepal. El berenar va ser organitzat pels propis mestres, els quals aportaren, voluntàriament, coques, pizzes i entrepans. La recaptació total apuja a 438,33€, els (...)


Projecte "Escola competent, famílies competents" (Escola de pares i mares)

dimarts 13 de maig de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: En el marc d’una escola innovadora i de qualitat, resulta imprescindible engegar projectes que impliquin mestres, famílies i alumnes en un objectiu comú: millorar la qualitat educativa del nostre alumnat. És per aquest motiu, que la direcció del centre, en col·laboració amb el (...)


Jornada lúdico-esportiva (Programa d’activitats esportives)

dimarts 13 de maig de 2014 per  admin
Benvolguts pares i mares: Per primer cop, el nostre centre participarà a la Jornada lúdico-esportiva que l’IES Bendinat organitza al Poliesportiu de Magalluf amb la col·laboració dels centres d’educació infantil i primària de Son Ferrer, Bendinat i Peguera. Aquesta jornada es durà a terme el proper (...)


Dates del programa d’educació viària (Programa d’educació viària)

dilluns 10 de març de 2014 per  admin
Estimades famílies: Aquí teniu a la vostra disposició les dates del programa d’educació viària que organitza el nostre centre en col·laboració amb el servei de policia de l’Ajuntament de Calvià. Aquest programa té com a objectiu conscienciar els infants en la importància d’una bona conducta cívica en (...)


Projecte d’acompanyament lector (Projecte de suport a la lectura i l’escriptura)

divendres 21 de febrer de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: Seguint les recomanacions d’entitats com la UNESCO, la nostra escola fa una aposta decidida per la col·laboració de les famílies al nostre centre educatiu. És per aquest motiu, que us oferim la possibilitat de participar com a voluntaris/es educatius en un programa (...)


Programa de natació escolar (Programa d’activitats esportives)

divendres 22 de març de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquest curs, per tercera vegada, el nostre centre, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calvià, s’ha inscrit al programa de natació escolar per al 1r cicle d’educació primària. L’horari de l’activitat serà els dimarts de 9,15 a 11,30 hores per als grups de primer, i de 10,30 a (...)


IB3 visita la nostra escola en el marc del programa d’educació viària! (Programa d’educació viària)

dimarts 9 d’octubre de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies: El passat dilluns 8 d’octubre, la classe de 4t A de la nostra escola fou protagonista del programa d’IB3 televisió, LA MIRADA. Els infants d’aquesta classe de segon cicle feren un simulacre d’una classe d’educació viària perquè els habitants de les (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Projectes de centre   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License