CEIP Son Ferrer
Inici > La nostra escola > La nostra escola

La nostra escola

En aquesta secció hi trobareu tota la informació necessària per conèixer com és la nostra escola i els objectius que pretén assolir. Es tracta, doncs, d’una secció viva i dinàmica en la qual hi queda reflectida la nostra filosofia de feina.

Articles d’aquesta secció


Plantilla de professorat per al curs 2017/2018 (Qui som?)

dilluns 18 de setembre de 2017 per  admin
1 EI-1A (3 anys) SERRA MARGALIDA BOTA SALORT 2 EI-1B (3 anys) LLUCIA JULIA 3 EI-2A (4 anys) PATRICIA OZONAS GONZALEZ 4 EI-2B (4 anys) CRISTINA FLEXAS MÈNDEZ 5 EI-3A (5 anys) BELEN TEJERO PEREZ 6 EI-3B (5 anys) ARANTXA FUENTES RUIZ 7 SUPORT + 1 infantil XUS AGUILÓ SUREDA 8 ½ PT (...)


Dades de contacte (Dades de contacte)

dimecres 12 de febrer de 2014 per  admin
El Col·legi Públic Son Ferrer es troba ubicat al Carrer Ocell del Paradís, 113, a la localitat de Son Ferrer (Calvià). Les dades de contacte són: Telèfon: 971230017Fax: 971238007Adreça de correu electrònic: ceipsonferrer@educacio.caib.es (...)


Horari del centre (Normes del centre)

dijous 15 de setembre de 2011 per  admin
Horari escolar: l’horari del centre és de 9 a 14 hores. Les portes exteriors del centre s’obren a les 8.45 hores. Les famílies que necessitin deixar els seus fills/es abans d’aquesta hora, disposen d’un servei d’escoleta matinera des de les 7 del matí. Aquest servei és gestionat i organitzat per (...)


El CEIP Son Ferrer i el seu entorn proper (On som?)

divendres 5 d’agost de 2011 per  admin
El CP Son Ferrer és un centre públic de doble línia ubicat a la urbanització del mateix nom, al terme municipal de Calvià. Es tracta d’un centre creat per a donar cobertura a l’alumnat d’aquesta zona i d’altres nuclis propers com El Toro. El nostre centre acull, pràcticament, tot l’alumnat que (...)


Objectius del nostre centre (Què volem?)

dijous 4 d’agost de 2011 per  admin
Incorporar de manera progressiva nous recursos relacionats amb l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.Impulsar projectes innovadors i millorar els que ja funcionen al centre.Potenciar la participació activa de tots els membres de la comunitat educativa en les activitats de (...)


Trets d’identitat (Com som?)

dilluns 30 de maig de 2011 per  admin
VALORS I TRETS D’IDENTITAT ​El nostre centre parteix del principi d’aconfessionalitat i de respecte per totes les cultures i religions presents al nostre context, valorant-les d’igual manera i treballant per la tolerància cap a qualsevol manifestació religiosa.El principi d’inclusió educativa (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc La nostra escola   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License