CEIP Son Ferrer
Inici > Documents de centre > Pla d’autoprotecció escolar > Pla d’autoprotecció escolar

Pla d’autoprotecció escolar

El Pla d’Autoprotecció escolar és el document que recull les mesures que el centre adopta o adoptaria en casos de situacions d’emergència i en casos de fenòments meteorològics adversos.

Aquest Pla recull els principis que s’han de seguir a l’hora d’evacuar el centre, els responsables i els punts de trobada en casos d’alarma.

Articles d’aquesta secció


Simulacre d’evacuació (Pla d’autoprotecció escolar)

dijous 18 de febrer de 2016 per  admin
Benvolgudes famílies: El passat dijous 12 de febrer, el nostre centre dugué a terme el simulacre d’evacuació que, de forma prescriptiva, han de dur a terme tots els centres educatius de les illes a fi de poder avaluar el pla d’autoprotecció escolar que podeu consultar en aquesta mateixa secció. El (...)


Pla d’autoprotecció escolar (Pla d’autoprotecció escolar)

dimarts 11 de desembre de 2012 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: En aquest article podeu consultar el pla d’autoprotecció escolar del CEIP Son Ferrer així com el plànol d’evacuació. Ambdós documents estan penjats a totes les dependències del centre i el seu coneixement per part de tota la comunitat educativa és (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Documents de centre  Seguir la vida del lloc Pla d’autoprotecció escolar   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License