CEIP Son Ferrer
Inici > Projectes de centre > Programa de berenars solidaris > Programa de berenars solidaris

Programa de berenars solidaris

El CEIP Son Ferrer col·labora curs rere curs amb l’ONG Ensenyants Solidaris, la qual duu a terme un programa de cooperació amb escoles de Guatemala. Amb l’objectiu de col·laborar en aquest magnífic projecte, cada curs el nostre centre organitza tres berenars solidaris, la recaptació dels quals es destina, íntegrament, a aquesta ONG.

Mitjançant aquestes activitats, es pretén sensibilitzar mestres, alumnes i famílies en la formació d’una societat més equilibrada, conscient de les desigualtats socials, de la necessitat de fer un consum responsable i sobretot, conscients que el canvi social depèn de tots i totes.

A continuació podeu consultar un breu resum dels informes dels dos socis locals amb els quals l’ONG duu a terme aquest projecte a Guatemala: ADEHGUA (Asociación por lo Derechos Humanos en Guatemala) i AEN (Asociación de Educadores Noroccidentales).

Les tasques que es duen a terme gràcies a les aportacions dels nostres nins/es i les nostres famílies, són:

  • Implantar horts escolars als centres educatius de les comunitats desarrelades de Guatemala amb les quals treballem.
  • Oferir als nins i nines de les comunitats una menjada al dia als centres educatius.
  • Aconseguir que els nins i nines vagin a l’escola i quedin tota la jornada per rebre el dinar.
  • Aconseguir que les mares s’organitzin, ja que són elles les que elaboren el dinar.
  • Distribuir aliments a les comunitats. Aquesta tasca és duita a terme per l’Associació ADEHGUA (Associació pels Drets Humans a Guatemala). Aquests aliments aporten als nins i nines les vitamines i nutrients necessaris per al seu desenvolupament i es basen en la alimentació pròpia de la seva terra.

 Estam profundament orgullosos de contribuir amb aquest petit granet de sorra en la millora global del nostre món.

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!

Articles d’aquesta secció


Receptació darrer berenar solidari del curs (Programa de berenars solidaris)

dijous 21 de maig de 2015 per  admin
Benvolgudes famílies: Us informam que el passat divendres 15 de maig, el nostre centre, gràcies a la col·laboració d’una gran part de la comunitat educativa, aconseguí recaptar 331,50€. Aquests diners es destinaran, íntegrament, a l’ONG Ensenyants solidaris, amb la qual mantenim una estreta (...)


Recaptació solidària berenar per Nepal (Programa de berenars solidaris)

dimarts 5 de maig de 2015 per  admin
Benvolguts membres de la comunitat educativa: El passat dijous 30 d’abril, el nostre centre organitzà un berenar solidari d’ajuda a Nepal. El berenar va ser organitzat pels propis mestres, els quals aportaren, voluntàriament, coques, pizzes i entrepans. La recaptació total apuja a 438,33€, els (...)


Agraïment d’UNICEF Illes Balears (Programa de berenars solidaris)

divendres 4 de novembre de 2011 per  admin
El comitè balear d’UNICEF ha fet arribar al nostre centre una carta d’agraïment per la donació de 360,30€ del primer berenar solidari del curs, destinat, íntegrament, a les necessitats del corn d’Àfrica. Estem profundament orgullosos d’haver contribuït amb aquest petit granet de sorra a ajudar a les (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Projectes de centre  Seguir la vida del lloc Programa de berenars solidaris   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License