CEIP Son Ferrer
Arrel de la web > Comissions i Assessories del centre > Comissió d’avaluació diagnòstica > Comissió d’avaluació diagnòstica

Comissió d’avaluació diagnòstica

La comissió d’avaluació diagnòstica és l’òrgan encarregat de planificar, dur a terme i avaluar les proves d’avaluació diagnòstica que realitzen els alumnes de 4t d’educació primària.

Aquestes proves resulten de vital importància per al nostre centre, donat que ens permeten valorar la idoneïtat dels projectes iniciats i disposar d’una eina d’avaluació extra que complementa totes aquelles que utilitzam en el dia a dia a les aules.

Tot i que, a nivell de normativa, aquestes proves es realitzen cada dos cursos, el nostre centre les duu a terme cada curs acadèmic, tot considerant que la seva realització i avaluació són sempre una font d’informació vàlida per autoavaluar el nostre projecte formatiu.

La coordinadora d’aquesta comissió és na Gaby Spano, tutota de 4t d’educació primària.

Articles d’aquesta secció


Resultats de les proves d’avaluació diagnòstica del curs 2012/2013 (Comissió d’avaluació diagnòstica)

dimarts 4 de juny de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: La setmana del 6 al 10 de maig, els alumnes de 4t d’educació primària varen dur a terme les proves d’avaluació diagnòstica, les quals ens resulten de gran utilitat per conèixer el rendiment acadèmic dels nostres alumnes en relació a les diferents (...)


Resultats de les proves d’avaluació diagnòstica del curs 2011/2012 (Comissió d’avaluació diagnòstica)

dimarts 29 de maig de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies: La setmana del 21 al 25 de maig, els alumnes de 4t d’educació primària varen dur a terme les proves d’avaluació diagnòstica. Aquest curs, el nostre centre hi ha participat de forma voluntària per conèixer el nivell acadèmic dels nins i nines que acaben el 2n cicle de primària. Els (...)


Resultats de les proves d’avaluació diagnòstica del curs 2010/2011 (Comissió d’avaluació diagnòstica)

dimarts 18 d’octubre de 2011 per  admin
Els resultats de les proves d’avaluació diagnòstica del curs 2010/2011 són els següents: Resultats proves d’avaluació diagnòstica Llengua catalana Llengua castellana Anglès Coneixement del medi Matemàtiques 4t A 78,0 72,0 69,4 60,1 70,4 (...)


Arrel de la web | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants : 156026

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Comissions i Assessories del centre  Seguir la vida del lloc Comissió d’avaluació diagnòstica   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP 3.0.19 + AHUNTSIC

Creative Commons License