CEIP Son Ferrer
Inici > Projectes de centre > Escola de pares i mares > Escola de pares i mares

Escola de pares i mares

L’escola de pares i mares del CEIP Son Ferrer es torna a posar en marxa aquest curs amb l’objectiu d’enfortir els vincles entre escola i família i potenciar al màxim estratègies parentals positives.

L’equip coordinador del projecte es troba en fase de planificació de les diferents sessions, les quals intentaran donar cabuda a tots els vostres interessos i inquietuds.

Aquest curs, per primer cop, l’equip coordinador té intenció de convidar diferents professionals externs amb l’objectiu de poder donar veu a institucions i serveis de l’entorn que col·laboren amb l’escola i la família en el benestar emocional i físic dels nostres infants.

Us agraïm d’entrada la vostra participació al projecte i us animam a participar en el màxim nombre de sessions possible.

Moltes gràcies!

Articles d’aquesta secció


Projecte "Escola competent, famílies competents" (Escola de pares i mares)

dimarts 13 de maig de 2014 per  admin
Benvolgudes famílies: En el marc d’una escola innovadora i de qualitat, resulta imprescindible engegar projectes que impliquin mestres, famílies i alumnes en un objectiu comú: millorar la qualitat educativa del nostre alumnat. És per aquest motiu, que la direcció del centre, en col·laboració amb el (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Projectes de centre  Seguir la vida del lloc Escola de pares i mares   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License