CEIP Son Ferrer
Inici > Novetats > Documents audiovisuals > Documents audiovisuals

Documents audiovisuals

Estimades famílies:

En aquesta secció, podreu trobar diferents recursos audiovisuals elaborats al nostre centre amb l’objectiu de difondre la nostra tasca educativa i donar a conèixer a la comunitat educativa en general la nostra línia de centre.

Us animam a visionar-los per conèixer què entenem per escola i per educació!

Articles d’aquesta secció


Participació del CEIP Son Ferrer al congrés educatiu UCOERM (Documents audiovisuals)

divendres 27 de juny de 2014 per  admin
Benvolgudes families: El nostre centre ha estat convidat al Congrés d’Unió de Cooperatives Educatives de la Regió de Múrcia amb l’objectiu de compartir amb les escoles assistents el nostre projecte educatiu. Per tal de transmetre a les persones assistents les característiques bàsiques del nostre (...)


Cerimònia de graduació educació primària curs 12-13 (Documents audiovisuals)

dijous 27 de juny de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquí teniu al vostre abast el vídeo que el coordinador TIC del nostre elaborà per a la cerimònia de graduació d’educació primària del curs 2012/2013. Per poder visionar el vídeo, cal que entreu a la pàgina següent: https://vimeo.com/69221638 Un cop entreu a la pàgina, cal que (...)


Cerimònia de graduació educació infantil curs 2012/2013 (Documents audiovisuals)

dimecres 26 de juny de 2013 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquí teniu al vostre abast el vídeo que les mestres tutores elaboraren per a la cerimònia de graduació d’educació infantil del curs 2012/2013. Per poder visionar el vídeo, cal que entreu a la pàgina següent: https://vimeo.com/69151402 Un cop entreu a la pàgina, cal que (...)


I Congrés de la Infància de les Illes Balears (Documents audiovisuals)

dimecres 21 de novembre de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies: EL passat dilluns 19 de novembre, una sèrie de nins i nines de la nostra escola assistiren al I Congrés de la Infància de les Illes Balears. Al Parlament de la nostra comunitat autònoma, els infants de Son Ferrer explicaren les seves propostes per millorar la qualitat de vida (...)


Jornades sobre aprenentatge cooperatiu (Documents audiovisuals)

dijous 12 de juliol de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies i resta de membres de la comunitat educativa: Podeu clicar l’enllaç per visionar el vídeo sobre la metodologia basada en l’aprenentatge cooperatiu que es porta a terme al nostre centre. Aquest vídeo va ser elaborat amb motiu de les Jornades sobre aquesta temàtica que se (...)


Cerimònia de graduació de 5 anys (curs 2011/2012) (Documents audiovisuals)

dilluns 9 de juliol de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquí teniu a la vostra disposició, el vídeo recordatori de la promoció dels alumnes de 5 anys del curs 2011/2012. El vídeo no disposa de l’àudio original donat que la llei de propietat intel·lectual no ho permet. Us demanam disculpes per aquest fet, i us animam a gaudir dels (...)


Cerimònia de graduació de 6è de primària (curs 2011/2012) (Documents audiovisuals)

dilluns 9 de juliol de 2012 per  admin
Benvolgudes famílies: Aquí teniu a la vostra disposició, el vídeo recordatori de la promoció dels alumnes de 6è d’educació primària del curs 2011/2012. El vídeo no disposa de l’àudio original donat que la llei de propietat intel·lectual no ho permet. Us demanam disculpes per aquest fet, i us animam a (...)


Inici | Contacte | Mapa del lloc Web | | Estadistiques de la pàgina | Visitants :

Seguir la vida del lloc ca  Seguir la vida del lloc Novetats  Seguir la vida del lloc Documents audiovisuals   ?

Lloc Web fet amb l’SPIP + AHUNTSIC

Creative Commons License